Felhívás - Kárpát Régió Fiatal Vállalkozói Program

Tanulj a legjobbaktól!

a.png

A Kárpát Régió Üzleti Hálózat második alkalommal hirdette meg a Kárpát RégióFiatal Vállalkozói Programját. A Program keretein belül Kárpát-medencei magyar fiatalok kapnak lehetőséget arra, hogy három hónapon keresztül sikeres magyarországi cégeknél szerezzenek vállalkozói tapasztalatokat és új szakmai ismereteket, melyet később hazájukban, vagy a kétoldalúüzleti kapcsolatok mentén hasznosíthatnak.

A Program a szomszédos országok (Szlovákia, Ukrajna, Románia, Szerbia, Horvátország, Szlovénia) tehetséges magyar fiataljait támogatja. A sikeresen pályázófiatalok három hónapon keresztül magyarországi mentor vállalkozásoknál korszerűüzleti és technológiai ismeretek elsajátítására kapnak lehetőséget, emellett szakmai képzéseken vesznek részt, ahol a sikeres vállalkozóváváláshoz szükséges elméleti ismereteket szerezhetik meg.

A Kárpát RégióFiatal Vállalkozói Program célja kettős. A gazdasági ismeretek terjesztése révén támogatni kívánja a magyar fiatalok szülőföldön valóboldogulását, melynek egyik legfontosabb eszköze a helyi üzleti lehetőségek kiaknázása, új vállalkozások, így új munkahelyek teremtésének ösztönzése. Mindemellett a képzett szakemberek magyarországi cégek külpiacra lépéséhez, a kétoldalúüzleti kapcsolatok fejlesztéséhez is hozzájárulhatnak a gyakornoki időlejártát követően.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2014. június 30.

További információkért látogasson el a Kárpát Régió Üzleti Hálózat weboldalára.

Csatolt állományok

  1. Felhívás (106 KB)

Olvasói hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még senki nem szólt hozzá. Legyen Ön az első aki megosztja véleményét!

Új hozzászólás

Biztonsági kód<span></span>